Hyppää pääsisältöön

Ajopoli – Tyksin liikennelääketieteen osaamiskeskus

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks U-sairaala
Kiinamyllynkatu 4-8
Turku
Sisäänkäynti UC3.

Postiosoite

PL 52
20521 Turku

Sähköposti (huom. ei potilastietoja tai potilaskyselyitä). Katso alempaa myös Turvaposti.

Sähköpostiosoite, Sähköposti (huom. ei potilastietoja tai potilaskyselyitä). Katso alempaa myös Turvaposti.: @email

Aukioloajat

Asiointi vain ajanvarauksella. HUOM! Ajopoli ei tee ajokorttitutkimuksia itsemaksaville.

Nykyinen ajokorttiasetus vaatii kokonaisvaltaista ajoterveysarviointia, minkä vuoksi olemme perustaneet vuonna 2015 Tyksiin osaamiskeskuksen.

Ajoterveyttä tutkitaan Tyksin eri vastuualueilla sairauskohtaisesti. Ajoittain tulee tarvetta käsitellä ajolupaa moniammatillisesti. Säännöllisesti kokoontuvassa asiantuntijaryhmässä on aina mukana liikennelääkäri ja monialaisesti sekä tapauskohtaisesti tarvittavat erikoisalat.

Työryhmässä on aina edustus kaikista merkittävistä erikoisaloista joiden kokeneet liikenneasiantuntijat ovat tekemässä ratkaisuja. Työryhmän liikennelääkäri on suorittanut Suomen Lääkäriliiton liikennelääketieteen erityispätevyyden. Työryhmässä on useita Suomen Lääkäriliiton liikennelääketieteen erityispätevyyden suorittaneita ja koulutuksessa olevia.

Ajolupa-arvioon tutkittavat tulevat meille lääkärin lähetteellä, jonka perusteella arvioidaan jatkotutkimusten tarve. Lähetteeseen voidaan myös antaa kirjallinen vastaus lähettäjälle tai asianomaiselle, jolloin tutkittavan ei tarvitse tulla vastaanotolle ns. asiakirjakäsittelynä.

Emme hoida potilaita sähköpostin välityksellä. Kaikkien hoitosuhteessa olevien potilastiedustelut ja -kyselyt on toimitettava Turvapostilla.

Kuulumme Tyksin Medisiiniseen toimialueeseen.

Sairaalat