Hyppää pääsisältöön

Harjoittelu korona-aikana

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työharjoittelu ja työssäoppiminen järjestetään huomioiden potilaiden, henkilöstön ja opiskelijoiden turvallisuus ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ohjeistus koskien Covid-19 epidemiaa.

Viimeisimmät ohjeet löytyvät sivulta Koronavirus (Varha.fi).

Opiskelijat noudattavat samoja ohjeita kuin Varsinais-Suomen hyvinvointialueen henkilöstö voimassaolevan koronavirusinfektion ohjeistuksen mukaan. Covid-19 koronavirusinfektion diagnostiikka ja hoito (hoito-ohjeet.fi).

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja tarvittavat muutokset opetustoimintaa koskien tehdään tilanteen niin edellyttäessä. Pandemiatilanteen muuttuessa harjoittelujakso voidaan keskeyttää tai peruuttaa yksikön toiminnassa tai henkilöstön sijoittumisessa tapahtuvista muutoksista johtuen tai mikäli katsotaan, ettei opiskelija voi kyseisessä yksikössä suorittaa harjoitteluaan turvallisesti.

Harjoittelujaksot suunnitellaan ja varataan normaalin protokollan mukaisesti. Koronavirustilanteen takia saatamme kuitenkin joutua tekemään muutoksia harjoittelupaikkavarauksiin.