Skip to main content

Tyks Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut

Tyks Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut, kotisairaalat ja palliatiivinen keskus toimii neljällä palvelualueella (itäinen, keskinen, läntinen ja palliatiivinen keskus).

Annamme lääketieteellistä hoitoa moniammatillisesti osastoilla tai kotisairaaloissa, kun sitä tarvitset.

Palvelumme

Sinua voidaan hoitaa osastoillamme esimerkiksi erilaisten akuuttien terveydellisten ongelmien vuoksi tai kuntouttaen aivoverenkiertohäiriön tai tuki- ja liikuntaelinsairauksien vuoksi. Heti osastolle saapuessasi aloitamme kuntouttavan hoitotyön, jotta sinulla on mahdollisuus selviytyä itsenäisesti päivittäisistä toiminnoista mahdollisimman nopeasti.

Kotisairaala antaa sairaalatasoista hoitoa kotonasi, hoiva- tai palveluyksikössä. Kotisairaalahoito on vaihtoehto osastohoidolle, kun arvioidaan, että hoitosi kotona on turvallista. Sinun tulee itse huolehtia päivittäisistä toimista kotisairaalahoidon aikana, tarvittaessa läheisesi tai kotihoidon avustamana.

Geriatrisessa arviointiyksikössämme hoidamme ja kuntoutamme silloin kun hyödyt esim. toimintakyvyn tai muistisairauksien moniammatillisesta selvittelystä.

Palliatiivista hoitoa annamme sinulle silloin kun sinulla on parantumaton tai henkeä uhkaava sairaus. Hoito on sinun sekä läheistesi aktiivista, moniammatillista ja kokonaisvaltaista hoitoa silloin, kun sairaus ei ole enää parannettavissa. Palliatiivinen keskus ohjaa koko alueella palliatiivista hoitoa osastoilla ja kotisairaaloissa.

Lääkäri tekee lähetteen, jonka perusteella pääset hoitoon palveluihimme.

Palvelumme

Palvelemme 25 osastolla ja 4 kotisairaalassa eri puolilla Varsinais-Suomea.

Tulosryhmän postiosoite

Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut
PL 52
20521 Turku

kirjaamo(a)varha.fi

Tulosryhmän johto

Sari Koistinen

Tulosryhmäjohtaja

Ylilääkäri

Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut, kotisairaala ja palliatiivinen keskus

Marjut Granlund

Johdon sihteeri

Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalvelut, kotisairaala ja palliatiivinen keskus

Laura Laukkanen

Director of nursing

Central service area, Wards for general medicine and rehabilitation