Hyppää pääsisältöön

Psykoosityöryhmä, Lieto

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hyvättyläntie 12
Lieto

Postiosoite

21420 Lieto

Toimiston palveluajat

Ma–To 8.00–16.00
Pe 8.00–15.00

Liedon psykoosityöryhmän hoidon piiriin kuuluvat 18–69-vuotiaat, ensisijaisesti Auran, Koski Tl:n, Liedon ja Marttilan asukkaat. Hoitoon tulon syynä voivat olla psykoosioireet tai psykoosisairaus.

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä. Hoidon aikana tutkimme potilaan psyykkistä ja fyysistä vointia sekä selvitämme elämäntilannetta. Hoitoneuvotteluissa sovimme yhdessä potilaan kanssa yksilölliset hoitomenetelmät. Omaiset ja läheiset otamme mielellämme mukaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Potilasta hoitaa moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu lääkäreitä, hoitohenkilökuntaa, psykologi, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti, askartelunohjaaja, fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja.

Työryhmän hoitomenetelmiä ovat omahoitajatyöskentely, lääkehoito, toimintakykyä ja elämänhallintaa parantavat yksilö-, perhe- ja ryhmätoiminnat sekä kotikäynnit ja verkostotapaamiset. Potilaan tarpeen mukaan hoitoon voi kuulua psykologisia tutkimuksia, toimintaterapiaa tai psykofyysistä fysioterapiaa. Annamme myös palveluohjausta ja tukea koulutus- ja työsuunnitelmissa. Tarvittaessa teemme yhteistyötä perusterveydenhuollon, oppilas- ja työterveyshuollon, sosiaalitoimen ja kolmannen sektorin kanssa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme hoidon laadun parantamiseksi. Voit jättää palautetta täyttämällä potilaspalautelomakkeen.