Hyppää pääsisältöön

Neuromodulaatiohoidon huippuosaamisyksikkö

Toteutamme, kehitämme ja koordinoimme monialaisesti kliinistä ja tieteellistä neuromodulaatiotoimintaa. Tarjoamme Suomessa laajimmin neuromodulaatiohoitoja, jotka jakaantuvat psykiatristen sairauksien ja neurologisten sairauksien, kuten neuropaattisen kivun ja kipuoireyhtymien, epilepsian, liikehäiriöiden ja tinnituksen hoitoon. Meillä työskentelee neuromodulaatiohoidon huippuosaajia ja tutkijoita.

Koulutustiedotteet ammattilaisille

Nordic Neuromodulation Society (NNS) järjestää kymmenennen vuositapaamisen (10th Annual meeting) Turussa 25.-27.9.2024. Tapaaminen järjestetään yhdessä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Neurokeskuksen ja Neuromodulaatiohoidon huippuosaamisyksikön sekä Suomen Kivuntutkimusyhdistys ry:n kanssa.

Neuromodulaatiohoidon huippuosaamisyksikkö esittelyssä

Neuromodulaatiohoidon huippuosaamisyksikkö on edelläkävijä Suomessa edustaen alan kansainvälistä kärkeä. Yksikkö palvelee sekä kliinisiä potilaita että tieteellistä tutkimusta.

Lue lisää neuromodulaatiohoidoista

Neuromodulaatio tarkoittaa hermoston toiminnan säätelyä. Neuromodulaatiohoidossa aiheutetaan pitkäkestoisia, mutta ohittuvia keskushermoston toiminnan muutoksia.

Neuro-HIFU hoito esittelyssä

Neuro-HIFU tulee sanoista ”high intensity focused ultrasound”. Kyse on korkeaintensiteettisestä, kohdennetusta ultraäänihoidosta, jota voidaan hyödyntää useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Kajoamattomat neuromodulaatiohoidot esittelyssä

Kajoamaton neuromodulaatiohoito tarjoaa uuden, tehokkaan hoitovaihtoehdon moniin neurologisiin ja psykiatrisiin sairauksiin hyvin vähäisin sivuvaikutuksin.