Hyppää pääsisältöön

Tyks Majakkasairaala

Savitehtaankatu 5, Turku
Vaihde:
02 313 0000
Lasten ja nuorten päivystys:
02 313 1420
Raskauspäivystys:
02 313 1000

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks Majakkasairaala
Savitehtaankatu 5
Turku

Postiosoite

PL 52
20521 Turku
Sairaala on avoinna ympäri vuorokauden. Tarkemmat yhteystiedot ja vierailuajat osastojen ja vastaanottojen omilla sivuilla.

Majakkasairaalassa hoidamme lasten ja nuorten sairauksia, naistentauteja ja synnytyksiä, korva-, nenä- ja kurkkusairauksia sekä suu- ja leukasairauksia. Majakkasairaalasta löydät myös osan kuvantamisen toiminnoista.

Majakkasairaala on Tyksin uusin sairaala, joka avautui asiakkaille alkuvuonna 2022. Majakkasairaala on osa Tyks Kantasairaalaa.

Majakkasairaalan ilme tulee Varsinais-Suomen luonnosta ja sille tyypillisistä saariston eläimistä. Opastuksessa käytetään värejä ja eläimiä. Eläimet tuovat lämpöä ja sympaattisuutta sairaalaympäristöön. Konseptin on suunnitellut rakennuksen visuaalisesta ilmeestä vastaava arkkitehti Mikko Sinervo. Katso miljöökuvia sairaalastamme.

Katso Majakkasairaalan esittelyvideo

Ohita video

Upotettua sisältöä ei voida näyttää, koska olet kieltänyt evästeiden käytön.

Toimipisteet

Lasten ja nuorten päivystys

Lasten ja nuorten päivystyksessä hoidamme alle 16-vuotiaita päivystyksellistä hoitoa tarvitsevia lapsia ympäri vuorokauden.

Raskauspäivystys ja synnytykset

Raskauspäivystyksessä hoidamme äitejä 20. raskausviikolta alkaen äkillisissä raskaudenaikaisissa ongelmissa, synnytyksessä sekä synnytyksen jälkeen…

Äitiysvastaanotot

Hoidamme raskautta suunnittelevia, raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia.

Synnytysosasto

Hoidamme kaikki Varsinais-Suomen alueen synnytykset.