Hyppää pääsisältöön

Mediatiedote Julkaistu 25.2.2020 12.16

Tyks Naistenklinikka tarjoaa nyt myös synnytysvalmennusta

Avainsanat:

Synnytysvalmennus on tarkoitettu ensisynnyttäjille tai uudelleensynnyttäjille, joilla aiempi lapsi on syntynyt suunnitellulla sektiolla.

Kätilö tukee odottavan äidin selkää.

Valmennuksessa käydään läpi synnytyksen kulkua, tehdään toiminnallisia harjoituksia (mm. rentoutusharjoituksia) sekä tuetaan synnytykseen valmistautumista ja omien voimavarojen käyttöä.

Valmennukseen sisältyy tutustuminen synnytysosastoon, joten erillistä aikaa tutustumiskäynnille ei tarvitse varata. Valmennuskokonaisuus koostuu kahdesta kahden tunnin kerrasta, joten varmista, että pääset osallistumaan molemmille kerroille.

Valmennus soveltuu kaikille odottajille riippumatta siitä, millaisia toiveita on synnytyksen suhteen.
Sopiva aika valmennuksille on raskausviikolta 32 eteenpäin.

Tämän lisäksi tarjoamme edelleen tutustumiskäyntejä synnytyssairaalaan, jotka ovat jatkossa sisällöltään suppeampia ja vain tunnin mittaisia.

Käynnit on tarkoitettu ensisynnyttäjille tai aiemmin muualla synnyttäneille. Käynnillä kätilö esittelee synnytysosaston tilat, kertoo lapsivuodeajasta, imetyksestä ja vauvan hoidosta.

Varaa aika synnytysvalmennukseen oheisen linkin takaa. Huom! Odottajan nimellä tehty varaus sisältää paikan myös tukihenkilölle.

Varmista, että pääset osallistumaan valmennuskokonaisuuden molemmille kerroille, koska molemmat kerrat toteutuvat saman kätilön kanssa ja toisella käynnillä jatketaan siitä, mihin ensimmäisellä käynnillä jäätiin.

Varaa aika tästä: Synnytysvalmennus 

Varaa aika tutustumiskäynnille alta. Huom! Odottajan nimellä tehty varaus sisältää paikan myös tukihenkilölle.

Varaa aika tästä: Tutustumiskäynnit

 

Teksti: Mia Pohjaranta
Kuva: Katri Haavisto