Hyppää pääsisältöön

Synnytysvalmennus

Avainsanat:

Synnytysvalmennus on tarkoitettu Tyksissä synnyttäville odottajille.

Nainen kotona kannettavan tietokoneen edessä, jonka ruudulla näkyy valmennusmateriaali.

Synnytysvalmennus toteutetaan joko paikan päällä Majakkasairaalassa tai etäyhteydellä Skypen kautta.

Synnytysvalmennus Majakkasairaalassa

Synnytysvalmennus toteutetaan Majakkasairaalan tiloissa. Osoite on Savitehtaankatu 5.  

Saavutte valmennukseen Majakkasairaalan pääovista. Kävelkää kohti kahviota ja B-hissejä. Menkää B-hissillä kolmanteen kerrokseen, jossa sijaitsee raskauspäivystys ja synnytykset. Kätilö noutaa teidät valmennuksen alkamisajankohtana hissien luota. Ensin käydään yhdessä kätilön kanssa läpi saapuminen raskauspäivystykseen, minkä jälkeen siirrymme kokoustilaan. Muistathan, että voit saapua vain terveenä valmennukseen.

Hieman alle kahden tunnin mittaisen valmennuksen aikana synnytyssalin kätilö kertoo synnytykseen valmistautumisesta, synnytyksen eri vaiheista, kivunlievitysmenetelmistä ja lapsivuodeajasta. 

Valmennus pidetään synnytysosaston vieressä olevassa kokoustilassa. Mikäli osaston tilanne sallii, tutustumme myös synnytyshuoneeseen.

Sopiva aika valmennuksille on raskausviikolta 34 eteenpäin. Yhteen valmennusryhmään mahtuu 15 synnyttäjää puolison tai synnytykseen osallistuvan tukihenkilön kanssa. 

Valmennus soveltuu kaikille odottajille riippumatta siitä, millaisia toiveita sinulla on synnytyksen suhteen. Valmennuksia pidetään suomeksi ja ruotsiksi. Sinä ja tukihenkilösi olette lämpimästi tervetulleita valmennukseen.

Miten varaan paikan synnytysvalmennukseen?

Varaa paikkasi alla olevista linkeistä. Huomioithan, että yksi varaus riittää sinulle ja tukihenkilöllesi.

29.2. klo 11–13 synnytysvalmennus, Majakkasairaala
5.3. klo 11.30–13.30 synnytysvalmennus, Majakkasairaala
7.3. klo 16–18 synnytysvalmennus, Majakkasairaala
14.3. klo 15–17 synnytysvalmennus, Majakkasairaala
18.3. klo 15–17 synnytysvalmennus, Majakkasairaala
18.3. klo 19–21 synnytysvalmennus, Majakkasairaala
19.3. klo 11.30–13.30 synnytysvalmennus, Majakkasairaala
22.3. klo 15–17 synnytysvalmennus, Majakkasairaala

Mikäli sairastut tai et pääse saapumaan, muistathan peruuttaa varauksesi, koska paikkoja on rajoitetusti. Mikäli joudut perumaan tulosi saman päivän aikana, soitathan Naistenklinikan palvelunumeroon 02 313 1000.

Lämpimästi tervetuloa!

Synnytysvalmennus Skype-etäyhteydellä

Mikäli et saanut paikkaa valmennukseen Majakkasairaalaan tai haluat osallistua mieluummin etävalmennukseen, järjestetään etävalmennusta noin kerran kuukaudessa Skypen kautta.

Reilun tunnin mittaisen valmennuksen aikana synnytyssalin kätilö kertoo synnytykseen valmistautumisesta, synnytyksen eri vaiheista, kivunlievitysmenetelmistä ja lapsivuodeajasta. 

Valmennus pidetään synnytyshuoneesta käsin, joten pääset samalla tutustumaan synnytyssaliin. Sinulla on mahdollisuus esittää kätilölle kysymyksiä valmennuksen aikana.  

Sopiva aika valmennuksille on raskausviikolta 34 eteenpäin. Yhteen valmennusryhmään mahtuu 30 synnyttäjää puolison tai synnytykseen osallistuvan tukihenkilön kanssa. 

Valmennus soveltuu kaikille odottajille riippumatta siitä, millaisia toiveita on synnytyksen suhteen. Valmennuksia pidetään suomeksi ja ruotsiksi. Sinä ja tukihenkilösi olette lämpimästi tervetulleita valmennukseen.

Miten varaan paikan synnytyksen etävalmennukseen?

Julkaisemme tässä ilmoittautumislinkit etävalmennukseen. Huomioithan, että yksi varaus riittää sinulle ja tukihenkilöllesi.

Skype-linkki lähetetään sähköpostiisi valmennuspäivänä. 

Toimipisteet

Synnytysosasto

Hoidamme kaikki Varsinais-Suomen alueen synnytykset.