Hyppää pääsisältöön

Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta

Avainsanat:

Voit varata laboratorioajan kätevästi verkkopalvelussamme.

Osastonsihteeri puhuu kuulokkeisiin.

Laboratorion verkkoajanvaraus palvelee sinua verkossa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Verkkoajanvaraus on helppo ja kätevä tapa tehdä ajanvarauksia. Voit tehdä varauksen itsellesi tai läheisellesi ilman kirjautumista tai tunnistautumista.  Saat tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla varauksestasi varausvahvistuksen, joka sisältää varausavaimen ja pin-koodin, joiden avulla voit katsoa, muuttaa tai peruuttaa varauksesi.

Mikäli asioit usein laboratoriossa, suosittelemme käyttäjätunnuksen luomista. Käyttäjätilin avulla voit katsoa ja muuttaa tekemiäsi varauksia ilman varausavainta ja pin-koodia. Voit luoda tunnukset verkkoajanvarauksessa, sivuston oikeasta yläkulmasta  - kirjaudu - rekisteröidy.

Voit halutessasi myös soittaa laboratorion ajanvarauspalveluun 02 313 6321. Palvelemme sinua laboratorioon liittyvissä asioissa arkisin klo 7.00–14.30. Puhelimen ruuhkautuessa, voit jättää meille takaisinsoittopyynnön. Takaisinsoitot soitetaan takaisin saman päivän aikana.

Toimipisteet

Laboratorio, Turku Kunnallissairaalantie 20

Näytteenotto ajanvarauksella.

Laboratorio, T-sairaala

Tyks Kantasairaalan näytteenotto (TC1) palaa ma 5.6.2023 normaaliin aukioloaikaan arkisin klo 7.00-14.30. Näytteenotto vain Tyksin yksiköiden asiakkaille…

Laboratorio, Turku Luolavuorentie

Verinäytteenotto ja/tai sydänfilmi vuoronumerolla klo 8–11. Toimistopalvelut Kunnallissairaalantien puolella.

Laboratorio, Salon sairaala

Näytteenotto pääosin vuoronumerolla.