Hoppa till huvudinnehåll

Tidsbokning till laboratoriet och rådgivning

Nyckelord:

På nätet kan du boka behändigt din tid till laboratoriet.

Avdelningssekreterare pratar med hörlur.

Laboratoriets tidsbokning på nätet står till ditt förfogande alla dagar året runt, utan avbrott. Bokning på nätet är ett enkelt och praktisk sätt att boka tider. Du kan boka tid för dig själv eller för en anhörig utan särskild inloggning eller identifiering. Du får en bokningsbekräftelse per sms och/eller e-post. Bokningsbekräftelsen innehåller din bokningsnyckel och en PIN-kod och med dem kan du granska och ändra eller avboka din tidsbokning.

Om du har ofta ärende till laboratoriet rekommenderar vi att du skapar ett dig användarnamn. Om du således grundar ett användarkonto, kan du granska och ändra dina bokningar utan bokningsnyckel och PIN-kod. Du kan skapa ett användarnamn genom att besöka nätsidan tidsbokningen på nätet. I övre högra hörnet hittar du ”Logga in” och sedan ”Skapa ett konto”.

Om du hellre ringer för att boka en tid till laboratoriet, ska du ringa telefon 02 313 6321. Vår telefonservice är öppen vardagar klockan 7.00–14.30. Om telefonkön är lång, kan du lämna en återuppringningsbegäran. Laboratoriet återuppringer samma dag.

Enheter

Laboratoriet, Åbo Tallbackens sjukhus

Provtagning på bokad tid.

Laboratoriet, Åbo Centrum

Provtagning på bokad tid. Ketterä provtagning betjänar vuxna kunder för blodprov från tisdag till fredag klockan 7.30 till 11.00. Ketterä provtagning…

Laboratoriet, Åbo Luolavuorivägen

Blodprovstagning och/eller hjärtfilm med skiftnummer kl. 8–11.

Laboratoriet, Tyks parkeringsgarage drive-in

Provtagning endast på bokad tid. Mer detaljerade ankomstinstruktioner finns i bokningsbekräftelsen.