Hyppää pääsisältöön

Luukasvaimet

Avainsanat:

Luutuumorit käsittävät sekä hyvänlaatuiset että pahanlaatuiset luukasvaimet ja luuston etäpesäkkeet.

moniammatillinen tiimi keskustelee vuodepotilaan kanssa osastolla.

Meillä on erityisosaamista luutuumorien eli luukasvainten tutkimukseen ja hoitoon. Toimimme koko Suomen koordinaatiokeskuksena harvinaisten luusairauksien osalta eurooppalaisessa harvinaissairauksien osaamisverkostossa (ERN BOND). Teemme kansainvälistä yhteistyötä sekä hoidon että tutkimuksen osalta, jotta hoitokäytäntömme pysyvät ajantasaisina.

Teemme yksilölliset hoitopäätökset moniammatillisissa kokouksissa viikoittain. Tyksissä työskentelevät oman alansa huippuosaajat ja käytössämme on uusimmat tutkimuslaitteet. Luukasvainten tutkimus ja hoito on viiveetöntä ja asiantuntevaa turvallisen ja oikea-aikaisen hoidon takaamiseksi. Hoidamme koko Länsirannikon yhteistoiminta-alueen luukasvainpotilaat. Olet meillä hyvissä käsissä.

Tyksissä luukasvainpotilaiden tutkimuksesta ja hoidosta vastaavat ortopedit. Meillä toimii myös luukasvaimiin erikoistunut sairaanhoitaja, joka tiedottaa potilaille mahdollisista jatkotutkimuksista ja poliklinikkakäynneistä.  Tyksin Luutuumoriyksikössä tutkimme vuosittain noin 500 luumuutosta ja leikkaamme noin 50 luukasvainta.

Toimipisteet

Ortopedian osastot, Tyks Orto kirurginen sairaala

Hoidamme tuki- ja liikuntaelinsairauspotilaita ennen ja jälkeen leikkauksen.

Traumatologian poliklinikka

Hoidamme tapaturmista johtuvien vartalon ja raajojen vammojen, luukasvainpotilaiden, kirurgisten infektiopotilaiden sekä palovammapotilaiden…

Traumatologian osasto

Hoidamme tapaturmista johtuvia vartalon ja raajojen vammoja, luukasvainpotilaita, kirurgisia infektiopotilaita sekä palovammapotilaita.