Hyppää pääsisältöön

Röntgenin ajanvaraus

Avainsanat:

Voit varata tutkimusajan itse puhelimella tai internetin kautta, mikäli hoitavalta osastolta tai poliklinikalta ei ole varattu sinulle valmiiksi tutkimusaikaa.

Huomioi, että tarvitset lääkärin lähetteen tutkimuksiin. Lähetteellä tarkoitetaan sinua hoitavan lääkärin kirjoittamaa pyyntöä tutkimuksen tekemiseen. Tyksin yksiköistä ja alueen terveyskeskuksista lähetteet välittyvät röntgeniin sähköisesti.

Ajanvaraus verkossa

Jos olet asioinut terveyskeskuslääkärillä, ja saanut lähetteen röntgentutkimukseen, voit varata ajan myös internetin kautta Suomi.fi-palvelussa. Jos sinulle on määrätty useita alla olevia röntgentutkimuksia, varaa aikoja yhtä monta kuin tutkimuksia on. Ajan voi varata:

  • luuston ja keuhkojen röntgentutkimuksiin, 
  • hammaskuvauksiin ja
  • hampaiston kartiokeilatutkimuksiin.

Kirjaudu ajanvaraukseen Suomi.fi-palvelussa.

Anna palautetta ajanvarauspalvelusta.

Ajanvaraus puhelimitse

Ajan peruuttaminen tai siirtäminen

Jos joudut siirtämään tai peruuttamaan tutkimusaikasi, ota yhteys osastoon tai poliklinikkaan, josta olet saanut lähetteen. Äkillisissä sairastapauksissa peruuta tutkimusaikasi myös soittamalla Radiologian palvelukeskukseen.

Tutkimusten peruutukset, puh. 02 313 3633.

Peruuttamatta jätetystä kalliista tutkimuksesta peritään 15 vuotta täyttäneeltä polikliiniseltä potilaalta 51,50 € maksu.

Toimipisteet

Raision röntgen

Suoritamme tavallisimpia luu- ja keuhkokuvauksia.

Uudenkaupungin röntgen

Teemme röntgenkuvauksia, ultraäänitutkimuksia ja tietokonetomografioita.

Salon röntgen

Teemme tavallisimpia radiologisia tutkimuksia ja tietokonetomografiatutkimuksia sekä ultraäänitutkimuksia ja -toimenpiteitä.

Loimaan röntgen

Suoritamme luu- ja keuhkokuvauksia sekä ultraääni- ja tietokonetomografiatutkimuksia.