Hyppää pääsisältöön

Vastasyntyneiden teho-osasto eli Keskola

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks Majakkasairaala
Savitehtaankatu 5
Turku
3. kerros, J-lohko (A-hissit).

Postiosoite

PL 52
20521 Turku

Lapsen oikeus vanhempien läsnäoloon ja hoivaan on perusperiaatteemme. Olemme perhekeskeisyyden edelläkävijä ja kannustamme vanhempia osallistumaan vauvan hoivaan ja hoitoon alusta lähtien mahdollisimman paljon.

Palvelulupauksemme mukaisesti

  • Hoidamme potilaamme erinomaisella ammattitaidolla, viimeisimmän tieteellisen tutkimustiedon mukaisesti ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti
  • Seuraamme tehohoitomme laatua kansallisesti ja kansainvälisesti vertaillen. Hoitotuloksemme ovat kansainvälisesti korkeatasoiset.
  • Kehitämme hoitomme laatua monipuolisesti
  • Hoitomme on lempeää ja vauvaystävällistä silloinkin, kun tarvitaan tehohoitoa
  • Hoidamme vauvaa kuunnellen vanhempien toiveita ja tuemme vanhemmuutta perustuen Vanhemmat Vahvasti Mukaan –koulutukseen. Hoitomme toteutetaan yhden perheen huoneissa, joissa molemmille vanhemmille on yöpymismahdollisuus.
  • Koulutamme muita sairaaloita Suomessa ja kansainvälisesti erityisesti vauvaystävällisen hengityskonehoidon ja perhekeskeisen tehohoidon alueilla
  • Vastaamme yliopistosairaalamme vastuualueella syntyneiden vastasyntyneiden (yli 7000/v) vaativasta hoidosta (yli 500/vuosi)

Äidinmaitokeskus ottaa vastaan ja käsittelee luovutettua rintamaitoa ja luovuttaa sitä osastolla olevien vastasyntyneiden käyttöön.

Kehitysseurantapoliklinikalla seurataan pääsääntöisesti ennenaikaisena syntyneitä vauvoja tarvittaessa kahden vuoden ikään saakka.

Kuulumme Tyksin Lasten ja nuorten klinikkaan.

Ohita video

Embedded content cannot be displayed because cookies were declined.

Tutustu Keskolamme toimintaan.

Sairaalat