Hyppää pääsisältöön

Nilkka ja jalkaterä

Avainsanat:

Tyks Orton lääkärit muodostavat huipputiimin, jotka hoitavat sinua aina yksilöllisesti nilkan- ja jalkaterän sairauksissa ja vammoissa.

fysioterapeutti tutkii potilaan nilkkaa.

Nilkan- ja jalkaterän alueen oireet ja sairaudet ovat yleisiä.

Parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi perustamme hoitopäätöksemme aina viimeisimpiin tutkimusnäyttöihin sekä valtakunnallisiin hoitosuosituksiin.

Kunkin potilaan kohdalla hoitopäätös tehdään aina yksilöllisesti. Monia nilkan- ja jalkaterän alueen vaivoja ja vammoja voidaan hoitaa myös kuntouttamalla fysioterapeutin avustuksella.

Tyypillisimmät hoitoa vaativat tilat ovat vaivansenluu, isovarpaan tyvinivelen kuluma, nivelsiteiden ja jänteiden ongelmat sekä jalkaterän asentopoikkeamat. Teemme myös nilkan tekonivelkirurgiaa.

Teemme aktiivisesti tutkimustyötä liittyen yleisimpiin jalkaterän sairauksiin ja vammoihin.

Hoitoonpääsyajat Tyks Ortossa

Olemme tilastoineet eri hoitoprosessiemme hoitoonpääsyaikoja (Tyksorto.fi). Tilastot koskevat vain kiireetöntä hoitoa. Päivystyspotilaat hoidetaan aina välittömästi ja viiveettä.

Toimipisteet

Tyks Orto poliklinikka

Hoidamme tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja vammoja.

Ortopedian osastot, Tyks Orto kirurginen sairaala

Hoidamme tuki- ja liikuntaelinsairauspotilaita ennen ja jälkeen leikkauksen.

Kipsikeskus, Tyks Orto Kirurginen sairaala

Kipsikeskuksessa hoidamme pääsääntöisesti tapaturmassa tai toimenpiteessä olleita potilaita, jotka tulevat meille lähetteellä, päivystyksen kautta tai…

Päiväkirurgia, Tyks Orto Kirurginen sairaala

Päiväkirurgisella osastolla hoidamme lonkan, polven, nilkan, jalkaterän, olkapään, kyynärpään ja käden alueen vammoja ja sairauksia.