Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks Orto Kirurginen sairaala
Luolavuorentie 2
Turku
P-kerros (sisääntulokerros)

Postiosoite

Luolavuorentie 2
20700 Turku

Poliklinikan aukioloaika

Ma–Pe 8.00–15.00

Hoidamme tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja vammoja.

Hoidamme tuki- ja liikuntaelinsairauksia (olkapää-, kyynärpää-, käsi-, selkä-, lonkka-, polvi-, nilkka ja jalkaterä- sekä tekonivel- ja reumaortopedisiä potilaita).

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä.

Erikoislääkärimme arvioi hoidon kiireellisyyden lähetetietojesi sekä valmiiden tutkimustulostesi (esim. röntgenkuvat) mukaisesti. Joskus tarvitaan vielä lisätutkimuksia hoitosuunnitelman tekoa varten. Saat kutsun ja tarkemmat ohjeet lääkärin arvion jälkeen.

Poliklinikkakäynnillä teemme yhdessä kanssasi päätöksen hoidosta. Tilanteesta riippuen hoitosi voi olla leikkaushoitoa, fysio- tai toimintaterapiaa tai näiden yhdistelmää. Poliklinikkamme toimintaan kuuluvat myös hoidon jälkeiset kontrollit.

Mikäli vastaanotolla päädytään leikkaushoitoon, käyt henkilökunnan kanssa läpi leikkaukseen liittyvät asiat, kuten esim. yksilölliset valmistautumisohjeet.

Mikäli vastaanotolla päädytään muuhun kuin leikkaushoitoon, saat tarvittaessa ajan fysio- tai toimintaterapeutille, joka aloittaa kuntoutuksen kanssasi. Fysio- ja toimintaterapiassa arvioidaan liikkumis- ja toimintakykyäsi sekä annetaan tilanteen mukaista terapiaa, ohjausta ja neuvontaa.

Löydät nivelkohtaiset hoitoonpääsyajat hoitoonpääsytilastostamme (tyksorto.fi).

Sairaalat