Hyppää pääsisältöön

Silmäpoliklinikka, A-sairaala

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks A-sairaala
Kiinamyllynkatu 4-8
Turku
Sisäänkäynti 4A, 3. krs.

Postiosoite

PL 52
20521 Turku

Puhelinnumerot

Silmäklinikka (hoitosuhteessa olevat potilaat)

Puhelin, Silmäklinikka (hoitosuhteessa olevat potilaat): 02 313 1520
Ma–Pe 12.15–13.15
Ma–Pe 13.30–14.30

Aukioloajat

Ma–Pe 7.00–18.00

Tutkimme ja hoidamme silmäsairauksista ja -vammoista sairastavia potilaita. Tavallisimpia potilasryhmiämme ovat muun muassa kaihi-, silmänpainetauti- ja silmätulehduspotilaat sekä sarveiskalvosairaudesta tai silmänpohjan rappeumasta sairastavia potilaita.

Ohita video

Embedded content cannot be displayed because cookies were declined.

Toimintaamme kuuluvat muun muassa silmän valokuvaukset, väriainekuvaukset, näkökenttätutkimukset, lasiaisinjektiot ja laserhoidot.

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä. Hoidamme myös päivystyspotilaita. Ennen potilaan lähettämistä päivystykseen lähettävän lääkärin tulee aina konsultoida päivystävää lääkäriämme. Vain todelliset hätätapaukset, kuten silmän lävistävät vammat, hoidetaan ilman lähetettä.

Huomioitavaa:

  • Silmätutkimukset ovat aikaa vieviä, varaa käyntiin aikaa 2–3 tuntia. Usein tutkimuksissa silmiin tiputetaan mustuaista laajentavia silmätippoja, jotka vaikuttavat näkökykyyn. Autolla ajo on tällöin kielletty.​ Tietoa matkakorvauksista löytyy Kelan sivuilta.
  • Meillä käy päivittäin runsaasti potilaita ja vastaanotolle pääsyn nopeuttamiseksi potilas tarvittaessa ohjataan ensin hoitajan esitutkimuksiin.
  • Ota mukaan silmälasireseptisi, lista mahdollisista lääkkeistä ja esitietolomake, jos se on tullut kutsun mukana postissa. Jos olet saanut ajan puhelimitse, voit myös täyttää ja tulostaa esitietolomakkeen.

Kuulumme Tyksin Operatiivisen toiminnan ja syöpätautien toimialueeseen.

Sairaalat