Hyppää pääsisältöön

Kyynärpää

Avainsanat:

Hoidamme kyynärpään alueen erilaisia sairauksia sekä vammoja ja vammojen jälkitiloja.

hoitaja ohjaa potilasta.

Meillä työskentelee olkapään ja kyynärpään alueeseen perehtyneitä ortopedian erikoislääkäreitä sekä useampi yläraajoihin erikoistunut fysioterapeutti.

Jotta takaamme potilaillemme parhaan mahdollisen hoidon, hoitosi perustuu aina viimeisimpiin tutkimustuloksiin. Hoitopäätös tehdään aina yksilöllisesti.

Monia kyynärpään vaivoja ja vammoja voidaan hoitaa konservatiivisesti eli kuntouttamalla fysioterapeutin avustuksella. Leikkaushoitoon turvaudutaan kun konservatiivinen hoito ei ole riittävä oireiden helpottamiseksi tai toimintakyvyn palauttamiseksi.

Lapset ja nuoret

Kyynärpään murtumat ovat tavallisimpia lasten leikkaushoitoa vaativia vammoja. Hyvin toteutettu hoito mahdollistaa täyden toimintakyvyn tulevaisuudessa, ilman virheasentoa. Heittolajeja harrastavilla lapsilla tunnetaan ”little league elbow” –oireyhtymä, jonka taustalta useimmiten paljastuu kasvavan kyynärnivelen rustoisen nivelpinnan osittainen irtoaminen.

Hoitoonpääsyajat Tyks Ortossa

Olemme tilastoineet eri hoitoprosessiemme hoitoonpääsyaikoja (Tyksorto.fi). Tilastot koskevat vain kiireetöntä hoitoa. Päivystyspotilaat hoidetaan aina välittömästi ja viiveettä.

Toimipisteet

Tyks Orto poliklinikka

Hoidamme tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja vammoja.

Ortopedian osastot, Tyks Orto kirurginen sairaala

Hoidamme tuki- ja liikuntaelinsairauspotilaita ennen ja jälkeen leikkauksen.

Päiväkirurgia, Tyks Orto Kirurginen sairaala

Päiväkirurgisella osastolla hoidamme lonkan, polven, nilkan, jalkaterän, olkapään, kyynärpään ja käden alueen vammoja ja sairauksia.

Kipsikeskus, Tyks Orto Kirurginen sairaala

Kipsikeskuksessa hoidamme pääsääntöisesti tapaturmassa tai toimenpiteessä olleita potilaita, jotka tulevat meille lähetteellä, päivystyksen kautta tai…