Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks T-sairaala
Hämeentie 11
Turku
Pääsisäänkäynti 18A, 4. kerros, A-osa

Postiosoite

PL 52
20521 Turku

Aukioloajat

Osasto on avoinna ympäri vuorokauden.

Hoidamme aikuisia syöpäpotilaita (pois lukien keuhko-, gynekologista- ja verisyöpää sairastavat potilaat, jotka hoidetaan omilla erikoisaloilla). Yleisimmät hoitomuotomme ovat lääkehoito (mm. solunsalpaajat), sädehoito ja näiden yhdistelmähoito. Osa hoidoistamme on parantavia, osa sairauden etenemistä hidastavia ja osa sairauden oireita lievittäviä.

Osastolla toteutetaan myös kilpirauhaskarsinoomaa sairastavien potilaiden radiojodihoitoja. Vastaamme myös potilaidemme hematologisella osastolla toteutettujen kantasolusiirtojen jatkohoidosta. Lisäksi potilaita on osastolla mm. infektion hoidossa, tutkimuksia varten, oireita helpottavien toimenpiteiden vuoksi ja kivun hoidossa. Keskimääräinen hoitojakson pituus on noin neljä vuorokautta.

Potilaat tulevat osastolle lääkärin lähetteellä yleensä syöpäpoliklinikan kautta. Toimimme myös syöpäpotilaiden päivystysosastona. Potilaat tulevat osastolle päivystyksellisesti:

  • yhteispäivystyksen kautta
  • muista syöpäklinikan yksiköistä
  • osastosiirtoina  muilta Tyksin osastoilta tai toisista hoitolaitoksista.

Tutustu Tervetuloa syöpäosastolle -kirjeeseen. Saat sieltä tarkempaa tietoa osastomme toiminnasta ja valmistautumisesta osastolle tuloon.

Kuulumme Tyksin Operatiivinen ja syöpätaudit tulosryhmään

Sairaalat